Φιλικός αγώνας παλαιμάχων εις μνήμην του Ιωάννη Μαντζουράνη

0

Δελτίο Τύπου

«Φιλικός αγώνας παλαιμάχων εις μνήμην του Ιωάννη Μαντζουράνη»

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Ανδρέα ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Εθνικού Πειραιώς που είχε διοργανώσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προς τιμήν του συντοπίτη μας Μαντζουράνη Ιωάννη ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή.

Ήταν ένας αγώνας αφιερωμένος στη δυναμική φωνή του Εθνικάρα! Ενός φανατικού οπαδού του Εθνικού Πειραιώς και της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή τόσο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου ήταν συγκινητική.

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού μας ενημέρωσαν πως σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα προς τιμήν του Εθνικάρα. Έτσι επέλεξαν ως αφετηρία τους τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας, την γενέτειρα του Ιωάννη Μαντζουράνη.

Στην αρχή της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα μετάλλια σε αθλητές και διαιτητές και οι τιμητικές πλακέτες στις ομάδες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο αγώνας έληξε με σκορ 1-2 υπέρ του Εθνικού Πειραιώς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Ο Εθνικάρας ήταν και θα παραμείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Εθνικού Πειραιώς. Μία θρυλική μορφή των γηπέδων που έγραψε τη δική του ιστορία στις εξέδρες. Με την αγνότητά του κέρδισε τον σεβασμό όλων. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ