Υποψήφιος ο Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος με τον Γιώργο Καμπύλη

0

Δελτίο Τύπου

Θέτοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στη δημιουργική μας ομάδα συνεχίζει ο Θεμιστοκλής Πλακοκέφαλος, δικηγόρος παρ’αρείω Πάγω.

Ενισχύουμε τη δυναμική του συνδυασμού μας συσπειρώνοντας νέους ανθρώπους με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και αποδεδειγμένη γνώση στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Bιογραφικό

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Πλακοκέφαλος είναι δικηγόρος με 15ετή πείρα και ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Γεννήθηκε το 1982, μεγάλωσε και πήγε δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο  στον Άγιο Ανδρέα, ενώ τελείωσε το Γενικό Λύκειο Άστρους.

Εισήχθη στη νομική σχολή του Δ.Π.Θ., από όπου αποφοίτησε, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική σχολή του Ε.Κ.Π.Α. στον τομέα των Ποινικών Επιστημών. Διατηρεί από το έτος 2008 δικηγορικό γραφείο στο Ναύπλιο.

Έχει διατελέσει Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς. Υπήρξε Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, καθώς και Αντιπρόεδρος του Αγγελοπούλειου Ιδρύματος Σχολικών Κτιρίων και Υποτροφιών. Επίσης διετέλεσε Τομεάρχης ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τον Γεώργιο Καμπύλη και την «Πρωτοβουλία Αλλαγής», όπου τιμήθηκε από τους πολίτες καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των εκλεγέντων του συνδυασμού.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Από τον Ιανουάριο του 2022 διετέλεσε άμισθος Αντιδήμαρχος

Προγραμματισμού. Ενώ από  τον Ιανουάριο του 2023 έως σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Περιουσίας, Εσόδων και Ταμείου.

Είναι παντρεμένος  με τη Χριστίνα Καπαρέλου, Μηχανολόγο Μηχανικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ