Το 3ο Φεστιβάλ Πλαγιοτροχαστή Ίππου πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά στον Πραστό Αρκαδίας!

0

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της φετινής μας εκδήλωσης!!!

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές που μας στήριξαν και έβαλαν το χεράκι τους για την επίτευξη αυτού του στόχου όπως και όλους τους επαγγελματίες που προσέφεραν τα προϊόντα τους για τη λαχειοφόρο αγορά!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να αποδώσουμε στους συμμετέχοντες στην αναπαράσταση του παραδοσιακού αλωνίσματος, που άνοιξαν την φετινή μας γιορτή χαρίζοντάς μας ένα υπέροχο θέαμα, στην Τσακωνοπαρέα που μας τίμησε με την συμμετοχή της στο πρόγραμμά μας, στον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Ανδρέα – Πραστού που τον έχουμε πάντα δίπλα μας, στη χορωδία του συλλόγου μας για την υποστήριξή της, όπως και στους εκπροσώπους του αρχείου Τσακωνιάς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας!!!

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τους Τετώρου Ματούλα, Σούρσο Παναγιώτη και Χασομέρη Δημήτριο που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες και όλους όσοι διέθεσαν τα αντικείμενά τους για την λαογραφική έκθεση!

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήταν μαζί μας στον Πραστό και συνετέλεσε με το κέφι του στο να εξελιχθεί η εκδήλωση σε ένα όμορφο πανηγύρι!!!

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο φωτογραφίες…

Σύλλογος Φίλων Πραστού – “Καπετάν Γιωργάκης”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ