Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, για την δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης στα Πούλιθρα…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 27 Μαρτίου 2018

«Περισσότερα από τρία χρόνια μετά από την ένταξή του στο ΠΔΕ, κατά τη θητεία μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, το έργο ύδρευσης στα Πούλιθρα θα δημοπρατηθεί. Ελπίζω να υλοποιηθεί άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.»

Την ικανοποίησή του για την δημοπράτηση του έργου αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων Δήμου Νότιας Κυνουρίας εξέφρασε ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Το έργο, που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων, εντάχθηκε στο ΠΔΕ με προϋπολογισμό 462.420 ευρώ κατά τη θητεία του κ.Κωνσταντινόπουλου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης το 2014.
Η δημοπράτησή του υπεγράφη μόλις στις 22 Μαρτίου του 2018, περισσότερα από τρία χρόνια αργότερα, και ύστερα από αρκετές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και προσπάθειες του κ.Κωνσταντινόπουλου. «Ελπίζω τώρα να επισπευσθεί η υλοποίηση του έργου, ώστε να αντιμετωπισθούν οι ανάγκες των κατοίκων και να εξαλειφθούν τα υφιστάμενα προβλήματα το συντομότερο δυνατό», τόνισε σε δήλωσή του ο Βουλευτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ