Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον ΑΝΕΛοποιηθεί

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή μου στο Action 24:

–          Σε ότι αφορά στο σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία: Η χώρα μας, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, πρέπει να δείξει αλληλεγγύη στην Τουρκία και την Συρία και ειδικά το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια

–          Σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και την τροπολογία Κασιδιάρη: Το ΠΑΣΟΚ έχει μια διαφορετική στάση από τη στιγμή που εμφανίστηκε το «φαινόμενο» Χρυσή Αυγή. Εμείς δεν μιλήσαμε ποτέ για σοβαρή και μη σοβαρή Χρυσή Αυγή, για ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφους. Δε συναντηθήκαμε ποτέ με αυτούς. Πρώτος ο Β. Βενιζέλος χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση. Επιπλέον η αείμνηστη Φ. Γεννηματά, αμέσως μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής κάλεσε επανειλημμένα την Κυβέρνηση να φέρει ρύθμιση για να μην έχει πολιτικά δικαιώματα η Χρυσή Αυγή. Συνεπώς, εμείς θα θέλαμε να έχει ήδη ψηφιστεί αυτή η τροπολογία. Υπήρξε μεγάλη προσπάθεια από πολλούς ώστε να νομιμοποιηθεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη ψήφισε μαζί με τη παράταξη της Χρυσής Αυγής το μαρτυρά υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου. Όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το καταδικάσαμε, μας ήρθε αγωγή 100.000 ευρώ. Που ήταν όλοι τότε; Κανείς δεν καταδίκασε αυτή την αθλιότητα.

–          Σχετικά με τη δήλωση του κ. Πολάκη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι «πιασμένο» και το ΚΚΕ «κολλημένο». Δε με προβληματίζει ποιος έκανε αυτή τη δήλωση, αλλά ότι σε μια συνέλευση ενός δήθεν αριστερού κόμματος, κανείς δεν είπε ότι αυτό δεν είναι η βάση της ιδεολογίας τους. Φοβάμαι ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον μετασχηματιστεί και έχουν ΑΝΕΛοποιηθεί. Διαφορετικά δεν θα πίστευα ποτέ ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αντιδρούσε σε αυτό που ειπώθηκε.

–          Για το καλάθι του νοικοκυριού: Πριν μιλήσουμε για το καλάθι του νοικοκυριού θα πρέπει να μιλήσουμε για την ενέργεια. Διότι αν δεν αναφερθούμε στην ενέργεια πώς θα μιλήσουμε για την αύξηση που έγινε στα τρόφιμα; Εμείς ως ΠΑΣΟΚ είχαμε προτείνει το πλαφόν στη λιανική τιμή, αλλά η ΝΔ προτίμησε να χρησιμοποιήσει το χρηματιστήριο ενέργειας που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

–          Εμείς ψηφίσαμε το καλάθι του νοικοκυριού γιατί πάντα ψηφίζουμε αυτά που μπορεί να βοηθήσουν έστω και ελάχιστα τον κόσμο. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Καρτελοποιείται η αγορά με τα μεγάλα σούπερ μάρκετ να αγοράζουν τα μικρά. Στο τέλος θα επιβιώσουν μόνο οι δέκα μεγάλοι. Αυτό θα είναι πρόβλημα για τον παραγωγό, για τον καταναλωτή και την οικονομία συνολικά. Η καρτελοποίηση στην αγορά ενέργειας μας έφερε ήδη τα γνωστά αποτελέσματα.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής

Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ