«Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο»

1

Δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των αρχών και των πολιτών καθώς και την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, σε μια διαδικασία διεκδίκησης και ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Η λειτουργία του θα είναι απλή, αλλά ουσιαστική, καθώς θα γίνεται μέσα από την αποστολή email στο info@astros-kynourianews.gr ή εδώ  ή με μήνυμα στο  facebook, καθώς να συνοδεύονται με φωτογραφικό υλικό αν έχετε.

Με την δυνατότητα αυτή που δίνεται μέσω του τοπικού ιστότοπου astros-kynourianews.gr και της χρήσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση και πλέον ο πολίτης γίνεται ενεργό μέλος ενός δικτύου που μπορεί να παρέμβει σε πολλά θέματα που μας αφορούν και μας προβληματίζουν.

Οι παρεμβάσεις των δημοτών δεν έχουν σκοπό να λειτουργήσουν κάνοντας αντιπολίτευση στην εκάστοτε Δημοτική η Περιφερειακή αρχή ,όπως επίσης δεν έχουν σκοπό να υποκαταστήσουν τις δομές εξουσίας που υπάρχουν, αλλά να τις βοηθήσει στο να ενημερωθούν για τα κακώς κείμενα που δεν τα γνωρίζουν ή τους διαφεύγουν και φυσικά σε αρκετά απ αυτά να δοθούν και άμεσες λύσεις.

Τα ερωτήματα ,οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις των συμπολιτών μας , θα είναι συγκεντρωμένα σε μια ειδική κατηγορία που  φτιάξαμε στην σελίδα μας,(Δήμος Β.ΚυνουριάςΕρωτήματα δημοτώνπερισσότερα με υποκατηγορίες) με τις ημερομηνίες που υποβλήθηκαν και πότε επιλύθηκαν. Θα τα προωθούμε στις αρχές και κατά διαστήματα θα παίρνουμε απαντήσεις από τον κ. δήμαρχο ,καθώς στην «Ώρα του Δημάρχου» στην εκπομπή «Εσύ έχεις τον λόγο!»

Η διαχειριστική ομάδα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ