Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Βλάση, με τον Πρέσβη του Ισραήλ Yossi Amrani

0

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani.

Ο Πρέσβης του Ισραήλ ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για την εσωτερική κατάσταση και τις πρόσφατες εκλογές στη χώρα και επιβεβαίωσε τις άριστες διμερείς σχέσεις, που επεκτείνονται σε πολλούς τομείς πέραν της ενέργειας. Αναφέρθηκε, επίσης, στη μεγάλη δυναμική της διμερούς συνεργασίας και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της Διασποράς για την προώθηση των εθνικών θεμάτων.

Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τονίζοντας την ετοιμότητα της χώρας να διαφυλάξει τα σύνορά της.   Ο κ. Βλάσης υπογράμμισε ότι Ελλάδα και Ισραήλ αποτελούν πυλώνα σταθερότητας, ειρήνης και ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, κάνοντας ειδική μνεία στον αγωγό φυσικού αερίου EastMed. Τέλος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ στον τομέα της Διασποράς και στις προοπτικές περαιτέρω εμβάθυνσης αυτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ