Στην εκπομπή “Εσύ έχεις τον λόγο!” καλεσμένος στην “Ώρα του Δημάρχου” ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης

0

Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη εκπομπή του Φώτη Τζιβελόπουλου ,“Εσύ έχεις τον λόγο!” ,  με την “ Ώρα του δημάρχου ” την οποία  έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στο astros-kynourianews.gr

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του υποβάλαμε, καθώς  έκλεισε ένας χρόνος με  την λήψη των καθηκόντων του, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό , καθώς  απάντησε και σε τρέχοντα θέματα του δήμου και στα δικά σας ερωτήματα, τα οποία είχαμε συγκεντρώσει , για να του τα θέσουμε, στην προγραμματισμένη συνέντευξη που θα την δείτε σε θεματικές κατηγορίες.

Δείτε παρακάτω την εισαγωγή, που του απευθύναμε τις παρακάτω ερωτήσεις:

  • Εισαγωγή
  • Κλείσατε 1 χρόνο ως νέα δημοτική αρχή, ποιες οι εντυπώσεις σας και πώς αισθάνεστε στην νέα θέση του δημάρχου?
  • Τα πράγματα ήταν όπως τα περιμένατε? Είσαστε  έτοιμοι σαν παράταξη και εσείς προσωπικά,  να διοικήσετε τον δήμο?
  • Τα ταμεία του Δήμου τελικά ήταν ελλειμματικά ?Παραλάβατε ένα χρεωμένο δήμο?
  • Πώς είναι η συνεργασία σας με τους αντιδημάρχους, με τους προέδρους των τ/κ και με την περιφέρεια? Συζητάτε για διάφορα θέματα ?
  • Σας κατηγορούν ότι έχετε επικεντρωθεί πολύ στην εικόνα (φωτογραφίες) , δεν απαντάτε  σε αιτήματα – ερωτήματα των δημοτών ,δεν κάνετε τίποτα πέρα από αυτό, τι απαντάτε πάνω σε αυτό?

Ο κ.Δήμαρχος ανέφερε ότι σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στην πράξη και ότι κάναμε το καλύτερο σε αυτό το διάστημα ως νέα δημοτική αρχή και δεδομένων και των νέων συνθηκών που προέκυψαν στην συνέχεια με τον covid-19,σίγουρα δυσκόλεψε το έργο μας γιατί προστέθηκαν παραπάνω αρμοδιότητες. Ακόμη τόνισε ότι “Η συνεργασία μου με τους αντιδημάρχους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων είναι καλή καθώς και με την περιφέρεια”. Αναφέρθηκε στην οικονομική διαχείριση του Δήμου και διαφώνησε με την διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής… Κλείνοντας είπε ότι :

Είμαι ανοικτός στην καλοπροαίρετη κριτική με επιχειρήματα για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοικτή σε όλους τους δημότες. Τώρα αν ενοχλεί κάποιους η δράση που αναπτύσσουμε και την προβάλουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν το σχολιάζω, αλίμονο αν η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος, δεν έχουν το δικαίωμα να προβάλουν τις ενέργειές τους και τις δραστηριότητές τους.

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο με απαντήσεις που έδωσε με λεπτομέρειες στις παραπάνω ερωτήσεις.

Επιμέλεια-Παρουσίαση της εκπομπής, για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Ακολουθεί αργότερα η κατηγορία αναπτυξιακά έργα- έργα σε εξέλιξη & υποβολή 7 φακέλων για χρηματοδότηση

& Οι άλλες κατηγορίες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ