ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

0

” Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 (ΦΕΚ Β’ 1616), οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους, που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση και σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 της Ε.Ε. Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) της ΟΕΒΕ Αρκαδίας υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης 10 ωρών εγκεκριμένα από τον ΕΦΕΤ Επιπέδου 1 «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Τα ανωτέρω προγράμματα στοχεύουν στη μετάδοση γενικών και βασικών γνώσεων για την ορθή εφαρμογή κατάλληλων πρακτικών/χειρισμών κατά την παραγωγή/επεξεργασία/αποθήκευση/μεταφορά/διακίνηση/διάθεση ασφαλών τροφίμων και την ορθή κατανόηση των υποχρεωτικών, από το νόμο και την τρέχουσα επιστημονική τεχνογνωσία, πρακτικών για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.

ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

  • Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης έχει διάρκεια 10 ωρών και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες.
  • Η υλοποίηση γίνεται ζωντανά  εξ αποστάσεως, μέσω φιλικής πλατφόρμας e-learning.
  • Με την εγγραφή δίνεται Βεβαίωση Εγγραφής.
  • Μετά το πέρας του προγράμματος κατάρτισης εκδίδεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.
  • Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε προγραμματισμένες από τον ΕΦΕΤ εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.
  • Τα τμήματα έχουν συνεχείς ενάρξεις και είναι επαναλαμβανόμενα.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων, ανεξαρτήτως της παρεχόμενης σχέσης εργασίας εργοδότη-εργαζόμενου (μόνιμοι, συμβασιούχοι εποχικοί υπάλληλοι, κ.λ.π.) καθώς και της ιθαγένειας που κατέχουν.

ΣΤΟΧΟΙ

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ και αποσκοπεί στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα  με τον κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή τροφίμων.

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με τραπεζική κατάθεση ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα (περιλαμβάνει το παράβολο εξετάσεων).

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ: https://forms.gle/JWSYFPMdqpHKELRc7

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email στο: oebearcadia@gmail.com ή τηλεφωνικά στο: 2710 222739 ή στα γραφεία της Ομοσπονδίας Καλαμάτας 113, Τρίπολη 22132 (Αρκαδία).” \

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ