ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ :ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ – ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΒΚ!

0

Το Νερό, το πολυτιμότερο αγαθό που χάρισε η φύση στον άνθρωπο. Νερό σημαίνει ζωή, υγεία, τροφή, ενέργεια, πολιτισμός.

Η ΔΕΥΑΒΚ πρέπει να φροντίζει, να παρέχει την επάρκεια και την άριστη ποιότητα νερού στους καταναλωτές.

Με την αύξηση του πληθυσμού, με τις αλλαγές των κλιματικών συνθηκών και κυρίως με την σπατάλη και την αλόγιστη χρήση, τα αποθέματα του νερού μειώνονται δραματικά.

Στο Δήμο μας πληθαίνουν τα παράπονα από τους Δημότες  και επισκέπτες ,για συνεχείς βλάβες και διαρροές νερού σε όλα σχεδόν τα χωριά του Δήμου μας. Τρέχει και χάνεται το νερό για ημέρες ακόμα και μήνες! Δεν φτιάχνονται οι βλάβες, που έχουν δηλώσει κατά επανάληψη οι καταναλωτές!

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒΚ κ. Π.Κολοστούμπη, μας ενημέρωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες, αλλά  δεν επαρκεί το προσωπικό για την άμεση επίλυση των βλαβών και ότι πήραν και εξωτερικό συνεργάτη  και αξιολογούν τις επείγουσες βλάβες πρώτα…

Στο astros-kynourianews.gr γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες παραπόνων και φωτογραφικού υλικού και πρέπει κάτι να γίνει άμεσα. Οι ανάγκες μεγαλώνουν με τους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται για διακοπές και αφήνουμε το νερό να χάνεται, με την ΔΕΥΑΒΚ να βγάζει ανακοινώσεις για εξοικονόμηση  νερού από τους καταναλωτές!

Κάτοικοι, επαγγελματίες  και παραθεριστές του Παραλίου Άστρους, καθημερινά μας εκφράζουν την ανησυχία τους, για το τι θα τους περιμένει  αυτό το καλοκαίρι και αν συνεχιστούν οι βλάβες και ξεκινήσουν οι πολύωρες διακοπές νερού. Επίσης, ρωτούν τί έγινε τελικά με την πρόταση που είχε λεχθεί, ότι σε συνεργασία με την περιφέρεια, για την τοποθέτηση προσωρινού πλαστικού εξωτερικού αγωγού που θα περνάει στην άκρη μέσα από το ποτάμι για να μεταφέρει το νερό στο Παράλιο , μέχρι να γίνει η δεξαμενή και ο νέος αγωγός και θα αποφύγουμε τις βλάβες που γίνονται μέσα στο ποτάμι και έχουμε τις πολύωρες διακοπές.

Εμείς θέλοντας να βοηθήσουμε στην επίλυση αυτού του σοβαρού θέματος, μεταφέρουμε ως οφείλουμε τις ανησυχίες των συνδημοτών μας, και οι δημότες & οι παραθεριστές ,περιμένουν η Δημοτική αρχή και η ΔΕΥΒΚ να δώσει τις απαντήσεις και άμεσες λύσεις ,για να τις δημοσιεύσουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ