Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους “Οι παρέες στήνουν τον χορό” Στιγμιότυπα από τα τμήματα εφήβων (videos & photos) Νο 2

0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 22/6  στο κατάμεστο ανοιχτό θεατράκι της πλατείας του Αγίου Παύλου, η μουσικοχορευτική παράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους “Οι παρέες στήνουν τον χορό”.

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από όλες τις γωνίες της Ελλάδος , με ζωντανή μουσική και στο τέλος η παράσταση έκλεισε με χορούς από τον τόπο μας και τελειώνοντας με χορό μαζί με τους παρευρισκόμενους.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Γ.Καμπύλης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Γ.Κλεώπας και Κ.Καμπύλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ.Δ.Κατσής και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις . Ακόμα, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Π.Μαντάς , ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους κ.Κ.Μπάρλας  και ο Πατέρας Γεώργιος Αρφάνης και πλήθος κόσμου από την περιοχή.

Τελειώνοντας ,το ΔΣ του συλλόγου εξήρε το έργο του δασκάλου κ. Γ.Μητροβγένη και την μακροχρόνια και καλή συνεργασία τους και στο τέλος ο δάσκαλος και τα μέλη του συλλόγου αφιέρωσαν την εκδήλωση στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Β.Κολοβό ,όπου του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση σύντομα να είναι πάλι κοντά μας.

Επίσης στην αρχή της εκδήλωσης το μέλος του συλλόγου κ. Χ.Γκαύρος, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εξαιρετική παράσταση.

Ακολουθούν στην συνέχεια  τα τμήματα των ενηλίκων.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

 Στιγμιότυπα εκδήλωσης – εφηβικό τμήμα Νο 1

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ