«Ποιος είναι ο Βασίλης» Βιογραφικό

0

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΣΙΤΣΙΚΡΩΝΗ

 Ο Βασιλης γεννηθηκε στο Johannesburg της Νοτιου Αφρικης , από Ελληνες γονεις . Μεγαλωσε μεσα σε περιβαλλον επιχειρησεων εστιασης (WimpyBurgers , Ditto’sBurgers , TheGrilledoreSteakHouse , κ.α.) μετεχοντας ενεργα σε αυτες , αποκτώντας μεγαλη εμπειρια στην οργανωση , την διοικηση και την λειτουργία τους .εστιασης(WimpyBurgers , DittosBurgers , TheGrilledoreSteakHouse , κ.α.) μετεχοντας ενεργα σε αυτες , αποκτώντας μεγαλη εμπειρια στην οργανωση , την διοικηση και την λειτουργία τους .                                    

Ολοκληρωσε Chefscourse ώστε να αποκτησει ολοκληρωμενη αποψη των τεχνικων της μαγειρικης .                

Τον κερδισε , όμως , το ονειρο του ..η Ιατρικη !!                                                               

 Σπουδασε Ιατρικη στο Πανεπιστημιο Πατρων .   

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ασχολειται με την Ιατρικη Διατροφολογια εδώ και 24 χρονια .                                                

Όλα τα προγραμματα και οι θεραπειες είναι “TailorMade” …!!

Πιο συγκεκριμενα : 1) Αδυνατισμα , αυξηση η διατηρηση κανονικου βαρους , Ιατρική διατροφολογική υποστήριξη  προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες του ιατρικού και διατροφικού προφίλ .                                                                                                          

 2) Ειδικό πρόγραμμα διατροφής (η/και γυμναστικης) αν ασχολείστε με την γυμναστική ή/και τον αθλητισμό Εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδιασμό  με ειδικά σκευάσματα συμπληρωμάτων διατροφής αν είστε αθλούμενος , αθλητής η ασχολειστε με πρωταθλητισμο

3) Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφης και εκγύμνασης για επαγγελματιες στη showbisness .                                                                                              

Επικοινωνια : κιν. 6975590648   e-mail :  mzuluza@aol.com                           

Skype : Basil Nicholas Tsitsikronis  

                     Η σελιδα του στο Facebook : www.facebook.com/basilwillhelpyou

  • Εχει ιδρύσει ατομικες επιχειρησεις σχετιζομενες με την διατροφη και εχει υπαρξει εστιατορας.

Την εποχη αυτή σχεδιαζει ένα δικο του application με την συνεργασια  πανεπιστημιακης κοινοτητας στις ΗΠΑ (για την “TailorMade” δημιουργια  οπιουδηποτε Ιατρικου διατροφολογικου προγραμματος , με η ανευ εξασκησης , για τον οποιδηποτε , με το πατημα ενός πληκτρου) 

  • Είναιrestaurant business consultant , restaurant business set-up consultant , restaurant menu set-up consultant καιrestaurant menu revitalizer consultant 
  • Είναι κριτικος εστιατοριων .

2) Food ‘n Fashion https://www.facebook.com/groups/Food.n.Fashion/

3) BBQ and BRAAI https://www.facebook.com/groups/BBQandBRAAI/

  • Παραλληλα , είναι ιδρυτικό μελος της ομαδας “TheMerakiPeople” https://www.facebook.com/themerakipeople/?ref=ts&fref=ts της Χριστιανας Γαρδικιωτη , υπο την αιγιδα του DrGunterPauli . Μοιραζεται το οραμα για την επανεκκίνηση και αναπτυξη της ecoeconomy των 24 χωριων του Παρνωνα .

ΗOBBIES

Tαξιδια στο εξωτερικο συνδυαζοντας εργασια και αναψυχη . Eχει μεγαλο παθος με την γευσιγνωσια , την μαγειρικη και το bbq . Eχει 1ο dan στο Judo . Λατρευει την το ψαρεμα , το tennis , το rugby , το cricket και την ιστιοπλοΐα .

TO MOTTO ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ : Προσαρμοσου , ξεπερασε και αυτοσχεδιασε για να εξελιχθεις !!

 

Επικοινωνια : κιν. 6975590648 e-mail :  mzuluza@aol.com

Skype : Basil Nicholas Tsitsikronis

Η σελιδα του στο Facebook : www.facebook.com/basilwillhelpyou

Why is it that we like broiled meat sooo much ..??!!

The answer is to be found in the «Mayar reaction» , that was discovered in 1912 by the French chemist Louis Camille Mayar, who claimed that the substances that are produced when meat is grilled , might help in the cure of diabetes.
In this reaction , the aminoacids (the structural elements of proteins) interact with sugars at temperatures higher than 110 degrees Celsius.
The occurring products that are named «Amadori compounds» (N-substituted 1-amino-1-deoxy-2-ketozes) are recombined and interact creating hundreds of different organic molecules.
Given the fact that every food has its own source of proteins and sugars , the Mayar reaction can create a broad spectrum of different flavours , and that is why a charbroiled meat cutlet doesn’t taste the same as a hot dog or charbroiled bread .

Για περισσότερες πληροφορίες η/και βοήθεια 

Επικοινωνειστε με τον Βασιλη στο 6975590648 ,  mzuluza@aol.com

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ