Πανθυρεατικός Α.Ο Άστρους: Σας καλεί 16/8 σε μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα με τους μοναδικούς Πυξ Λαξ στο Άστρος!

0
Δημοτικό στάδιο Άστρους “Αναστάσιος Μίχος”
Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Ο Πανθυρεατικός σας καλεί σε μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα με τους μοναδικούς Πυξ Λαξ για πρώτη φορά στο Άστρος Κυνουρίας!

Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να δίνουν συναυλίες!
Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.
Με τη νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.
ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Ώρα έναρξης 21:00
Λεπτομέρειες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ