Πέτρος Τατούλης από τη Λακωνία: Η Νέα Πελοπόννησος είναι εδώ πιο ισχυρή και ανανεωμένη από ποτέ & Περιοδεία 27/9 Τα στην Αργολίδα… 

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                     

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρέστη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη, στη Μαγούλα-Μυστράς, στον Εσπερινό στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, στη Σελλασία, στο Καστόρι, στην Κονιδίτσα, στο Παρδάλι, στην Πελλάνα και στα Περιβόλια.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε από τα χωριά αλλά και τη λακωνική πρωτεύουσα: «Η Νέα Πελοπόννησος είναι εδώ πιο ισχυρή και ανανεωμένη από ποτέ.

Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που τολμήσαμε και πετύχαμε να πάψει η Λακωνία μας, αν και ήταν πάντοτε ο νομός με την μεγαλύτερη αποθεματική οικονομία, να θεωρείται ανεκτά εγκαταλελειμμένη παραμεθόριος και να ενταχθεί ομαλά και πετυχημένα στον λειτουργικό ιστό της Πελοποννήσου. Και θα τολμήσω να πω ότι παραδώσαμε μια Περιφερειακή Ενότητα με τον υψηλότερο δείκτη οικονομικής ανάπτυξης ανάμεσα στις πέντε ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σχεδιάζουμε να μπει σε τροχιά υλοποίησης η παράκαμψη του Βλαχιώτη και της Σκάλας, η ανάπλαση της εισόδου των Μολάων, να ολοκληρωθεί η σύνδεση της Μονεμβασιάς με την Νεάπολη στο τμήμα που υπολείπεται και βέβαια να αναδειχθεί η Ελαφόνησος σε ένα πρότυπο νησί αειφορίας, σχεδιασμός δικός μας που τελικά δεν προχώρησε.

Στο ζήτημα των υποδομών πάλι κυρίαρχο ρόλο θα έχει για εμάς η υλοποίηση έργων για την ορθολογική και άρτια διαχείριση των υδάτινων πόρων, τόσο ως προς την ύδρευση όσο και ως προς την άρδευση, που συνδέονται σε σημαντικό βαθμό με την προστασία από φαινόμενα που φέρνει μαζί της η κλιματική αλλαγή, που δεν είναι άλλο από τις πλημμύρες. Από την άλλη πλευρά, το μείζον ζήτημα της αγροτικής οικονομίας, με την ενίσχυση των παραγωγών και των κτηνοτρόφων μας. Τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι κρίσιμα και καθοριστικά  και εμείς θέλουμε μια ισχυρή Περιφέρεια Πελοποννήσου  σε μια ισχυρή Ελλάδα:  Με νέες επενδύσεις.  Με Δουλειά για όλους  και αύξηση του εισοδήματος.  Με Κοινωνική Προστασία και συνοχή.  Με ποιότητα ζωής και ασφάλεια».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                        

Περιοδεία Πέτρου Τατούλη και «Νέας Πελοποννήσου» στην Αργολίδα

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα παραστεί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Αργολίδα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα θα βρεθούν:

09.30 Λαϊκή αγορά Ναυπλίου και στα καταστήματα

13.30 Τολό

18.00 Ιερός Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου –Υποδοχή Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη νήσο Λέσβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ