Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας στηρίζει των αγώνα των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών, για τις Λαϊκές αγορές

0

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πλήττει παραγωγούς, αγρότες και εμπόρους λαϊκών αγορών.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η πρόταση νόμου που συζητείται από το αρμόδιο Υπουργείο με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό και το δήθεν μέλημα για τη πάταξη των φαινομένων μαύρης διακίνησης -που όμως δεν προκύπτει από πουθενά στις διατάξεις του Νομοσχεδίου- οδηγεί στην εξόντωση των αγροτών, την καταφανή εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων και τη δημιουργία περιορισμένων ολιγοπωλίων που στόχο έχουν να εκμεταλλευτούν τους, με κοινωνικά κριτήρια, δραστηριοποιούμενους στις λαϊκές αγορές και τον μόχθο της πραγματικής παραγωγής.

 Οι συνέπειες του Σχεδίου της Κυβέρνησης της ΝΔ θα είναι πολύ σοβαρές και στην ποιότητα αλλά και στις τιμές των προϊόντων που καταναλώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας στηρίζει των αγώνα των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών, για την απευθείας πώληση των αγροτικών προϊόντων στους καταναλωτές και θα βρίσκεται σε διάλογο μαζί τους για την αντιμετώπιση των ζητημάτων.

Ταυτόχρονα στηρίζει το δικαίωμα των καταναλωτών στην άμεση πρόσβαση σε προϊόντα ασφαλή, ποιοτικά και σε χαμηλές τιμές.

Η κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ