Ο συντοπίτης μας Δ.Βερβεσός και Αναστασόπουλος στον β’ γύρο των εκλογών του ΔΣΑ

0

Ο κ. Βερβεσός αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους, συγκεντρώνοντας ποσοστό 25,72%, έναντι 17,50% του κ. Αναστασόπουλου. Ακολούθησαν οι Φώτιος Γκωτσής (9,74%), Παναγιώτης Περάκης (8,06%) και Θεμιστοκλής Σοφός (7,86%).

Σημειώνεται ότι η αποχή ανήλθε σε επίπεδα λίγο χαμηλότερα από το 50%.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του α’ γύρου των εκλογών στον ΔΣΑ.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι δύο μονομάχοι έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δ. Βερβεσός: Ξεκάθαρο το αποτέλεσμα

«Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι σαφές και ξεκάθαρο. Οι δικηγόροι της Αθήνας αποφάσισαν να προχωρήσουν μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά, μακριά από κομματικές επιλογές και διαχωριστικές γραμμές. Τα προβλήματα μας δεν έχουν χρώμα. Η λύση τους απαιτεί γνώση, εμπειρία, αποτελεσματικότητα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση.

Το δικό μου μήνυμα, ενόψει της προσεχούς Κυριακής και Δευτέρας είναι μήνυμα ενότητας.  Ενωμένοι θα αγωνιστούμε για το μέλλον και την αξιοπρέπεια των δικηγόρων. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εκλογές και ιδιαίτερα όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου και το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο.

Συγχαίρω όλους τους συνυποψηφιους μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Η δύναμη του ΔΣΑ είναι τα μέλη του. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές της  επόμενης Κυριακής και Δευτέρας. Για δυνατό διεκδικητικό ΔΣΑ. Για το δικηγόρο και την κοινωνία».

Δ. Αναστασόπουλος: «Ναι» στην ανανέωση

«Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη μεγάλη αλλαγή. Οι σημερινές αρχαιρεσίες του ΔΣΑ στέλνουν ένα μήνυμα. Ευχαριστώ θερμά κάθε ένα από τους χιλιάδες δικηγόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο  αγώνα.

Καλώ όλους τους συναδέλφους σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Για να πούμε οριστικά “ναι” στην ανανέωση. Για να τελειώσουμε οριστικά με όσα μας κρατούν στο παρελθόν. Για να κάνουμε ξανά όλοι μαζί τον ΔΣΑ πρώτο επιστημονικό σύλλογο της χώρας».

Αποτελέσματα σε Θεσσαλονίκη, Πειραιά

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν οι Χρήστος Ράπτης και Ευστάθιος Κουτσοχήνας για τον β΄ γύρο, ενώ στον Πειραιά οι μονομάχοι θα είναι ο Γεώργιος Σταματογιάννης και ο Ηλίας Κλάππας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του α’ γύρου των εκλογών όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Συντάκτης:  efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ