Ο «Πανθυρεατικός Α.Ο. Άστρους»εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του στα λεγόμενα του πρώην προπονητή της ομάδος

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους», έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την προστασία των ποδοσφαιριστών, έκρινε σκόπιμο, μετά από μια σειρά ατυχών αποτελεσμάτων, να λύσει τη συνεργασία του με τον προπονητή κ. Δημήτριο Βουτσινά. Για την πορεία και τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν όλοι το μερίδιο ευθύνης τους και σωστό είναι να αναλαμβάνουμε αυτό που μας αναλογεί και όχι να το αποποιούμαστε και να το μεταβιβάζουμε σε όλους τους άλλους εκτός από μας.

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία του προπονητή για την αποχώρησή του, η οποία όμως εκφράστηκε με τρόπο που δεν αρμόζει σε επαγγελματία και λυπούμαστε πολύ για αυτό. Σε απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Βουτσινά το Δ.Σ. της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα δεν έκανε ποτέ λόγο για οικονομική αδυναμία, αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός ότι δεν χρωστάει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ, απλά δεν τα ξοδεύουμε αλόγιστα και φυσικά δεν θα τα σπαταλάμε σε συνεργασίες που δεν στάθηκαν αντάξιες των περιστάσεων.

Η ομάδα παραμένει εντός στόχων, ιδιαίτερα φέτος που το αρκαδικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικότατο και πολύ ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα θα το κρίνουν αυτό και όχι ο κ. Βουτσινάς και εννοείται ότι μαθαίνουμε από τις λάθος επιλογές μας και συνεχίζουμε ανεπηρέαστοι.

ΤΟ Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ