Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ΜΤΒ PARNON FEST στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο ΜΤΒ PARNON FEST στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας.

Οι συνθήκες δεν ήταν οι πλέον κατάλληλες για την διοργάνωση ενός διήμερου υπαίθριου φεστιβάλ, καθώς είχε προηγηθεί χιονόπτωση τις προηγούμενες μέρες στα Άνω Δολιανά. Αυτό όμως δεν πτόησε του φίλους του χωριού, παλιούς και νέους, και επίσης τους φίλους της ποδηλασίας.

Το Σάββατο, στα 6α Ονειρομαζέματα, από νωρίς συγκεντρώθηκαν επισκέπτες για την γιορτή που στόχο είχε να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους, γύρω από ένα κοινό τραπέζι, στο οποίο συνεισέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες. Τα φαγητό και το ποτό ήταν άφθονα και προσφέρθηκαν δωρεάν, ενώ η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατάφερε να υπερνικήσει ακόμη και το έντονο κρύο που ακολούθησε τη δύση του ήλιου.

Την Κυριακή διοργανώθηκε μια πολύ όμορφη ποδηλατοβόλτα στις γειτονιές και τα δρομάκια του χωριού, με φόντο τις χιονισμένες παρυφές του Πάρνωνα. Κατά την διάρκειά της, οι νεαροί κυρίως, ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις όμορφες γωνιές των Άνω Δολιανών. Η ποδηλασία και η έντονη δραστηριότητα άνοιξε την όρεξη των συμμετεχόντων στους οποίους προσφέρθηκαν μεζεδάκια και φαγητό το οποίο καταναλώθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και μπλουζάκια με το σήμα του φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ συγκεντρώθηκαν χρήματα υπέρ του Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Μεταξουργείο (υπό την αιγίδα της ΜΚΟ Άρσις)”. Η συγκεκριμένη δράση διοργανώθηκε με τη συμβολή της Οργάνωσης ‘Hiking for hope”.

Με Εκτίμησ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Του Δ.Σ. Π.Ο.Τ.

ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ Ν.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Της Δ.Ε. ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ