Κώστας Βλάσης: Το στοίχημα των ευρωεκλογών είναι διπλό – Η ενίσχυση της φωνής της Ελλάδας στην Ευρώπη και η εμπέδωση της σταθερότητας στο εσωτερικό.

0

Στην Αρκαδία συναντήσεις με στελέχη και φορείς ,στην Τρίπολη σε χωριά της Γορτυνίας μας με τον υπουργό επικρατείας Μάκη Βορίδη .Πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών!

Από τη συνέντευξή μου στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο:

· Η ψήφος στις ευρωεκλογές δεν μπορεί να είναι χαλαρή. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε το πρέπον ενδιαφέρον και να συμμετέχουμε ενεργά.

· Το στοίχημα των ευρωεκλογών είναι διπλό: Η ενίσχυση της φωνής της Ελλάδας στην Ευρώπη και η εμπέδωση της σταθερότητας στο εσωτερικό.

· Τα προηγούμενα 5 χρόνια η χώρα μας ήταν πρωταγωνίστρια σε σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως το Ταμείο Ανάκαμψης από το οποίο αντλήσαμε 36 δις.

· Εξίσου ισχυρή φωνή θέλουμε να έχουμε και τα επόμενα 5 χρόνια, γιατί η Ευρώπη θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις.

· Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έλκει μέρος της καταγωγής του από την Στεμνίτσα, έχει κάνει πάρα πολλά για την Αρκαδία, αλλά εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Γι αυτό είμαστε κι εμείς εδώ, για να γίνουν ακόμα περισσότερα την επόμενη μέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ