Κλειστές οι διοικητικές υπηρεσίες του Επιμελητήριου Αρκαδίας τις ήμερες των εκλογών

0

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα μέλη του ότι τις ημέρες Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου οι διοικητικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα είναι κλειστές για το κοινό λόγω της διαδικασίας των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, όπως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, θα είναι ανοικτή θα είναι μόνο η αίθουσα όπου θα διεξάγονται οι εκλογές, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, (αίθουσα εκδηλώσεων).

Υπενθυμίζεται ότι εκλογές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα διεξαχθούν από 8-11 Δεκεμβρίου

Πιο συγκεκριμένα:

8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Παρασκευή στη Μεγαλόπολη – Αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης (οδός Καϊκα και Λεωνίδα Ζέρβα, Μεγαλόπολη) και από ώρας 10 το πρωί έως  6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.

 

9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα Σάββατο στο Άστρος Κυνουρίας – Ίδρυμα Ζαφείρη και από ώρας 10 το πρωί έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.

 

10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα στην Τρίπολη στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη) και  από ώρας 10 το πρωί  έως 6.15 το απόγευμα. Επισημαίνεται ότι από 2 έως 3 το μεσημέρι θα είναι ώρες διακοπής και συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τις Επιχειρήσεις – Μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να συμμετάσχουν στις εκλογές, για την ανάδειξη των αιρετών μελών Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ