“ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ”

0

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε το ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ της Τρίπολης διοργανώνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα φέρει στο επίκεντρο τον τουρισμό αλλά και όλους τους φορείς που ασχολούνται με τη “βαριά” βιομηχανία της χώρας μας. Με απόφαση της Διοίκησης του ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί μία ημερίδα με θέμα: “Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ” σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, το Σύλλογο Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας και το Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και συναφών επαγγελμάτων Τρίπολης.

Σε αυτή την ημερίδα εκτός από τις  ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα αναπτυχθούν ( και φυσικά θα έχουν θέμα τον τουρισμό ) θα παρουσιαστεί εκτενώς το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και το οποίο απευθύνεται σε ανέργους, εργαζόμενους και εποχικά εργαζόμενους στον κλάδο του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο εμβληματικό Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ( ώρα 19:00) και θα συντονιστεί από τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και η Υπεύθυνη του ΚΕΚ ΣΑΡΩΝΙΣ στην Τρίπολη κ. Ακριβή Μακρή η οποία θα εξηγήσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο voucher τουρισμού και θα αναλύσει το στόχο και τις προοπτικές του εν λόγω προγράμματος.

Ειδικοί επιστήμονες και έμπειροι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου θα αναφερθούν στην υπάρχουσα κατάσταση ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, θα εξηγήσουν τα νέα σύγχρονα  εργαλεία του τουριστικού προϊόντος και θα δώσουν κατευθύνσεις σε ‘όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδιοργάνωση με τους παραπάνω επαγγελματικούς φορείς που εμπλέκονται άμεσα με τον τουρισμό θα φέρει σε επαφή εργοδότες και εργαζόμενους ευελπιστώντας ότι η ημερίδα θα αποτελέσει “γέφυρα” για μελλοντικές συνεργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ