Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Άστρους- “Παζάρι αγάπης” 20-21 & 28/12

0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Άστρος, 19/12/2019

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, που παραβρεθήκατε στην εκδήλωσή μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2019 «Για την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία» στο Ίδρυμα Ζαφείρη.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία, τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αυτών, τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, το Σύλλογο ΑΜΕΑ Eν Δράση (κ. Παρασκευόπουλο), το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την συνδιοργάνωση καθώς και το Ίδρυμα Ζαφείρη για το χώρο που μας παραχώρησε και όλους όσους συμμετείχαν ώστε η εκδήλωση μας να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν είτε υλικά είτε ηθικά να μαζέψουμε κάθε λογής πράγματα για το χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης του Συλλόγου μας. Φέτος το παζάρι αγάπης του Συλλόγου μας θα βρίσκετε στις ακόλουθες Εκδηλώσεις.

Εκδήλωση 1η: Παρασκευή 20/12/2019 & ώρα 19:30- Ίδρυμα Ζαφείρη

Αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη «Σύλλογος Θυρεάτης-Συνδιοργάνωση Δ.Β.Κυνουρίας»

Εκδήλωση 2η: Σάββατο 21/12/2019 & ώρα 20:00- Ίδρυμα Ζαφείρη Χορωδιακό Φεστιβάλ

Εκδήλωση 3η: Σάββατο 28/12/2019 & ώρα 17:00- Κλειστό Γήπεδο Αστρους Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης  « Πήγασος- Αίολος- Ευ ζήν-Συνδιοργάνωση Δ.Β.Κυνουρίας»

Σας Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται στην κάθε μας προσπάθεια.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και χαρά.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ