Ευχαριστήριο Γιάννη Δαλιάνη για την επανεκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος

0
Με την σειρά μου και εγώ λοιπόν αφού τελείωσαν οι εκλογές και ο Γιώργος Καμπύλης – Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου οφείλω δημόσια να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω γιατί μου έδωσε την δυνατότητα μέσω μιας δεύτερης διαδοχικής υποψηφιότητας να τον βοηθήσω όσο μπορούσα μέσω της επανεκλογής μου ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Ως Αστρινός και Αγιαννίτης νιώθω μεγάλη περηφάνια γιατί για δεύτερη φορά σε δύο διαδοχικές δημοτικές αναμετρήσεις οι συγχωριανοί μου με κατατάσσουν στην πρώτη θέση στο ΑΣΤΡΟΣ και θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τον Δήμο στο ίδρυμα Λεωνίδα και Αγγελικής Ζαφείρη.
Οι 573 ψήφοι της τελικής κατάταξης(+100 απ το 2019) που με φέρνουν στο γενικό σύνολο πάλι στις ΠΡΩΤΕΣ εκλόγιμες θέσεις όπως και το 2019 με γεμίζουν χαρά αλλά και περηφάνια.
Ευχαριστώ όλους εσάς στο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που είχατε μια καλή κουβέντα για το πρόσωπο μου είτε με στηρίξατε είτε δεν μπορέσατε λόγω άλλων υποχρεώσεων όπως πολλοί και πολύ τίμια μου το είπατε ευθέως.
Όλοι γνωριζόμαστε άλλωστε και όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Συγχαρητήρια και στον Δημήτρης Γκαύρος γιατί πήρε μια πολύ μεγάλη απόφαση να ηγηθεί ενός συνδυασμού που προέρχονταν από μια ήττα το 2019 και προσπάθησε κατά την γνώμη μου πάρα πολύ να την κρατήσει σε υψηλό ποσοστό.
Σας ευχαριστώ όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ