Ενημέρωση στο Δ.Σ για τις επανειλημμένες φωτιές στο ΚΔΑΥ του Δήμου μας -Ακόμα δεν έχουμε το πόρισμα για την φωτιά του 2019!! Περιμένουμε…(video)

0

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ ,εκτός ημερησίας διάταξης ,τέθηκε προς συζήτηση η τελευταία φωτιά που έγινε  στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων ,του δήμου μας.

Ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης ενημέρωσε το σώμα ,ότι η φωτιά έσβησε και ότι είναι σε επιφυλακή μηχανήματα επιχωμάτωσης αν χρειαστεί να παρέμβουν. Ακολούθησαν ερωτήματα από τους επικεφαλής των παρατάξεων, καθώς και των δ/σ, με το εύλογο ερώτημα, πως μπαίνουν οι συχνές φωτιές ; Καμία απάντηση με τα πορίσματα της πυροσβεστικής ,δεν έχουμε μέχρι σήμερα!!

Ο κ. δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα, ότι ακόμα δεν έχουμε επίσημα το πόρισμα ούτε για την φωτιά του 2019!! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ,είναι θέματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας…

Δυστυχώς οι διοικούντες αυτό τον τόπο και οι αρμόδιες υπηρεσίες, για ένα θέμα δημόσιας υγείας δεν μπορούν κάνουν τίποτα, παρά να περιμένουμε όπως είπαν!  Η τοπική κοινωνία και οι επισκέπτες, στο διάστημα αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να εισπνέουμε καρκινογόνες ουσίες, τα πάντα στο βωμό του κέρδους!  Όλων αυτών που διαχειρίζονται τα απορρίμματα…

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ astros-kynourianews.gr : Φώτης Τζιβελόπουλος & Team Κοιν.Σ.Επ “Promo kynouria”

Δείτε το σχετικό videos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ