Εκδήλωση επανένταξης άγριας ορνιθοπανίδας στην Καστάνιτσα.

0
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» και τον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών, διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά εκδήλωση επανένταξης αποθεραπευμένων αρπακτικών στο φυσικό τους περιβάλλον, στην πλατεία Σ. Κουρούνη στην Καστάνιτσα Αρκαδίας.
Τα αποθεραπευμένα αρπακτικά που στάλθηκαν από την «ΑΝΙΜΑ», μια γερακίνα (Buteo buteo) και 2 βραχοκιρκίνεζα (Falco tinnunculus), επανεντάχθηκαν από το προσωπικό του Φορέα και από τα μέλη του Συλλόγου. Στα παιδιά που παρακολούθησαν την εκδήλωση μοιράστηκαν αναμνηστικές εκδόσεις του Φορέα, όπως σημειωματάρια, ξυλομπογιές κ.α..
Επίσης, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID 19, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας υποδέχθηκε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για την εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας προσωπικού και επισκεπτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ