ΔΤ «Κοβεί» τα έργα στα χωριά ο Νίκας- Σφοδρή αντίδραση Τατούλη»

0
tatoylis ΖΩ

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»

Τη σφοδρή αντίδραση του Πέτρου Τατούλη και της «Νέας Πελοποννήσου», η οποία σύσσωμη αποχώρησε από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκάλεσε η φασιστική συμπεριφορά του Π. Νίκα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του χωριού Κώμη Αρκαδίας, και προέτρεψε χαρακτηριστικά τους κατοίκους «να ξεχάσουν τα έργα που ξέρανε». Συγκεκριμένα, η «Νέα Πελοπόννησος» πρότεινε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης θέμα σχετικό με τις καταστροφές που σημειώθηκαν στο εν λόγω χωριό του Δήμου Τρίπολης. Το γεγονός προκάλεσε την οργή του Π. Νίκα, ο οποίος , αφού αρνήθηκε να ακούσει τον πρόεδρο του χωριού, κυριολεκτικά βγήκε εκτός ορίων, απειλώντας επί της ουσίας την ύπαιθρο της Πελοποννήσου «να ξεχάσει τα όσα έμαθε επί Τατούλη». Μπροστά στο πρωτοφανές περιστατικό και την επίθεση στους πολίτες , η «Νέα Πελοπόννησος» σύσσωμη αποχώρησε.

Γίνεται πια φανερό ότι ο Π. Νίκας δεν αντέχει ούτε στις δημοκρατικές διαδικασίες ούτε μπορεί ασφαλώς να ακολουθήσει τον υψηλό ρυθμό παραγωγής έργων της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη. Δεν αντέχει ούτε τον διάλογο με την κοινωνία, ούτε και την πολιτική αντιπαράθεση. Συνεχίζει να επαίρεται εμμονικά για την εκλογική του επικράτηση,  θέλοντας προφανώς να ξεχάσει ότι τον περιόδευε η μισή κυβέρνηση στην Πελοπόννησο για να εκλέξει τελικώς τόσους συμβούλους όσους και ο Πέτρος Τατούλης μόνος του, χωρίς κομματικά δεκανίκια. Όπως χαρακτηριστικά πια λέγεται στην Πελοπόννησο, «στην Περιφέρεια ψηφίσανε …. Μητσοτάκη για περιφερειάρχη. Ποιος Νίκας;;;»

Η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης θέτουν τα συμφέροντα των μικρών τοπικών κοινωνιών ως κόκκινη γραμμή απέναντι στον εκπεφρασμένο πια φασίζοντα βερμπαλισμό του Π. Νίκα.  Και διαβεβαιώνει ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης των δημοκρατικών – πατριωτικών ιδεών απέναντι στον φασίζοντα συντηρητισμό της νέας περιφερειακής διοίκησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ