Δείτε την τελετή του Αγιασμού στο γήπεδο του Άστρους& τους χαιρετισμούς…( videos & photos)

0

Άλλο ένα έργο της Περιφέρειάς μας ,ολοκληρώθηκε σήμερα στο Άστρος. Αφορά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Αγιασμός με την ολοκλήρωση του έργου, απο τους πατέρες,Π.Κούρο και Γ.Αρφάνη. Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κ.Π.Μαντάς,οι π/σ κ.κ Γ.Μπακούρης και Ι.Κατσίρης, καθώς και οι πρόεδροι: Της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης .Γ.Μποροβήλος, της ΕΠΣ Αρκαδίας, Σ. Τσαγγούρης , του ΣΔΠ Αρκαδίας, Γ. Τσούκας, οι κ.κ αντιδήμαρχοι, αρκετά μέλη του δ/σ ,από όλες τις παρατάξεις ,ο πρόεδρος της δ/κ Άστρους, κ.Β.Δικαίος και αρκετοί φίλαθλοι…Τιμητική πλακέτα προσέφεραν ,ο πρόεδρος του Πανθυρεατικού κ. Μίχος προς τον κ.Τατούλη, για την συνεισφορά του στην υλοποίηση του έργου αυτού και στην συνέχεια ο δήμαρχος, προς τον κ.Μποροβήλο ,για την προσφορά του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
Αμέσως μετά τον Αγιασμό και την τελετή, ακολούθησε φιλικός αγώνας ,μεταξύ του Πανθυρεατικού με την ομάδα της Κ20 του Αστέρα και με το τελικό σκορ 1-5 ,υπέρ του Αστέρα.
Δείτε παρακάτω τα σχετικά videos & photos

Επιμέλεια-Παρουσίαση,Φώτης Τζιβελόπουλος για το astros-kynourianews.gr- Team Promo Kynouria Κοιν.Σ.Επ

Δείτε τις ευχαριστίες του Κ.Μίχου προς τον Κ.Τατούλη ,ο οποίος υπενθύμισε και την ανάγκη κατασκευής του στεγάστρου στις κερκίδες, που έχει υποσχεθεί για την συνέχεια ο κ.Τατούλης.

Δείτε τον χαιρετισμό του κ.Μποροβήλου.

Δείτε τον χαιρετισμό του κ.Τσαγγούρη…

Δείτε τον χαιρετισμό του κ.Τατούλη και τις εξαγγελίες του για νέα έργα, τόσο στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και σε έργα αναπτυξιακά για την περιοχή μας…Όπως ανέφερε,το στέγαστρο θα είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την Περιφέρεια , και η δημιουργία γηπέδων του τένις και του μπάσκετ. Αναφέρθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών και σε άλλα γήπεδα της ευρύτερης περιοχής, όπως για την κατασκευή γηπέδου 11Χ11 στο Ξηροπήγαδο και το νέο αθλητικό κέντρο στο γήπεδο του Αχιλλέα στο Π.Άστρος.. Όπως ανέφερε ο κ.Τατούλης ,η Κυνουρία μπορεί να συνδυάσει τον αθλητισμό με τον τουρισμό και να αναβαθμίσουμε έτσι την περιοχή μας.

Δείτε τον χαιρετισμό του κ.Μαντά ,ο οποίος ευχαρίστησε με την σειρά του την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη ο οποίος ζήτησε την συνέχεια της συνεργασίας μεταξύ τους…

Δείτε την απονομή αναμνηστικής πλακέτας, προς τον κ..Μποροβήλο ,από τον δήμαρχο ..

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ