Δείτε την ενημερωτική εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα: «Ενδυναμώνοντας τη Γυναίκα»(videos & photos)

0

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε χθες η ενημερωτική εκδήλωση ,με Θέμα: “Η  ενδυνάμωση της γυναίκας μέσα από τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής και των πολλαπλών ρόλων που καλείται να εκπληρώσει”.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και το Κέντρο Υγείας Άστρους, στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”, στο Άστρος.

Την εκδήλωση άνοιξαν και συντόνισαν, οι επισκέπτριες υγείας κες Μ.Τετώρου και Ελευθεριάδου. Αρχικά προβλήθηκε ένα video με γυναίκες από τον Δήμο μας  εργαζόμενες  και νοικοκυρές, δίνοντας τα δικά τους μηνύματα . Ακολούθησαν χαιρετισμοί  από τον δήμαρχο κ. Γ. Καμπύλη και την διευθύντρια του Κ.Υ κ. Π. Περδικάκη.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Παπάνης Ευστράτιος, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με γνωστικό αντικείμενο Μέθοδοι Εμπειρικής Κοινωνικής Έρευνας, Καθηγητής Ψυχολογίας και συγγραφέας πλήθους επιστημονικών εργασιών καθώς  και βιβλίων αυτογνωσίας. Ο κος Παπάνης υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτικό μέλος της Ακαδημίας Πολιτών, που λειτούργησε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών τα προηγούμενα χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Η εκδήλωση δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση και ειδικά νέων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης ,οι αντιδήμαρχοι κ.κ Δ. Κόλιας και Α.Μπάρλα, την κοινότητα  Άστρους εκπροσώπησε η κ.Α. Γαρδικιώτου και αρκετές γυναίκες…

To astros-kynourianews.gr θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση σας και να τιμήσει όλες τις γυναίκες που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, σας παρουσιάζει την εκδήλωση για να πάρετε χρήσιμες συμβουλές ,που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας και  στις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής!

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος – Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Γυναίκες του Δήμου μας μιλούν για την “Ημέρα της Γυναίκας” στο Άστρος

Χαιρετισμός δημάρχου κ.Γ.Καμπύλη για την “Ημέρα της Γυναίκας” στο Άστρος

Χαιρετισμός διευθύντριας Κ.Υ Άστρους κ.Π.Περδικάκη -“Ημέρα της Γυναίκας”

Στιγμιότυπα εκδήλωσης για την “Ημέρα της Γυναίκας” κ.Παπάνης στο Άστρος Νο 1

Στιγμιότυπα εκδήλωσης για την “Ημέρα της Γυναίκας” κ.Παπάνης στο Άστρος Νο 2

Επίλογος εκδήλωσης για την “Ημέρα της Γυναίκας” κ.Παπάνης στο Άστρος Νο 3

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ