Δείτε ολοκληρωμένο το ρεπορτάζ με τα επινίκια του νέου δημάρχου Β.Κυνουρίας κ.Γιώργου Καμπύλη-Χαιρετισμός – Δήλωση & Χοροί(videos & photos)

0

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε για το δήμο Β.Κυνουρίας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ.Γιώργος Καμπύλης ,με ποσοστό 57,1% έναντι του κ.Π.Μαντά με ποσοστό 42,9%.

Πλήθος δημοτών από νωρίς κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Άστρους για να υποδεχθούν τον νέο δήμαρχο.Τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο προσφώνησε πανηγυρικά ο κ.Κ.Μπόνος, αφήνοντας όμως αιχμές στην συνέχεια ,όσο αφορά την  προηγούμενη δημοτική αρχή και τις κακές της σχέσεις με τον περιφερειάρχη κ.Π.Τατούλη.

Ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους δημότες και τους συνεργάτες του για την μεγάλη νίκη και δήλωσε ότι “Ξεκινάμε από την αρχή για να φτιάξουμε τον δήμο που μας αξίζει!”

Το δικό του μήνυμα έστειλε και το στέλεχος της Ν.Δ, ο κ. Β.Κοντοζαμάνης, για την πολιτική αλλαγή που συντελείτε στον δήμο μας ,αλλά και σε όλη την Ελλάδα…

Ακολούθησαν ευχές και χορός…Αργότερα ήρθε να συγχαρεί από κοντά τον νέο δήμαρχο και ο πρώην υπουργός της Ν.Δ κ.Α.Λυκουρέντζος, προσωπικός φίλος του κ.Γιώργου Καμπύλη.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας τα καλύτερα στην νέα δημοτική αρχή και προπάντων συνεργασία με όλους , για το καλό του τόπου μας!!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος -Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο Γ.Καμπύλη

Επινίκια-Ομιλία νέου δημάρχου

Δήλωση νέου δημάρχου Γ.Καμπύλη


Τουμπανιάρικο Αγιαννίτικο

Χορός-Χαιρετισμοί

Τουμπανιάρικο -χαιρετισμοί

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ