Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Τετώρου

0

Στη Δημοτική Αρχή στη Βόρεια Κυνουρία (συμπολίτευση και «αντιπολίτευση») κλαψουρίζουν, κάποιοι κρυφά και κάποιοι φανερά, στα αποκαΐδια της πολιτικής της απελευθέρωσης της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Μιλάνε για τις επιπτώσεις με την εγκατάσταση του τεράστιου αιολικού βιομηχανικού συγκροτήματος στη Ζάβιτσα και ερίζουν για τα διαδικαστικά.

Όμως πριν δέκα χρόνια όταν άρχισε η αδειοδότηση του συγκεκριμένου αιολικού τήρησαν στάση ένοχης σιωπής και η συμπολίτευση και η «αντιπολίτευση».

Πριν ένα χρόνο αρνήθηκαν και η συμπολίτευση και η «αντιπολίτευση» να τοποθετηθούν για τα αιολικά πάρκα που αδειοδοτούνται και εγκαθίστανται και στο Βόρειο Πάρνωνα.

Τώρα ζήλεψαν τη δόξα και τα κέρδη των ανεμογεννητριάδων και θέλουν τώρα να γίνουν και αυτοί επιχειρηματίες στον κλάδο της ενέργειας τάζοντας λαγούς και πετραχήλια, ρεύμα φθηνό για τον λαό με το φωτοβολταϊκό ιδιοκτησίας του Δήμου.

Όμως δυστυχώς για αυτούς εδώ και χρόνια έχει καταρρεύσει το αφήγημα του λαϊκού καπιταλισμού που προσπαθούν να αναβιώσουν.

Δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου

Βασίλη Τετώρου

Ψηφίζουν ομόφωνα πανωπροίκια σε εργολάβους

και

«τσακώνονται» για τις προεκλογικές ανάγκες.

Μπορεί να «τσακώνονται» τα στελέχη της Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στο νυν Περιφερειακό Συμβούλιο και εκ νέου υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον κ. Πτωχό και τον κ. Τατούλη για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου, όμως στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου χθες στις 26-9-2023 ψήφισαν ομόφωνα την έγκριση του 4ου ΑΠΕ στο έργο «Βελτίωση της Ε.Ο. Φιλιατρά-Γαργαλιάνοι» με υπέρβαση κατά 1.034.872 ευρώ.

Είχε προηγηθεί η έγκριση του 2ου ΑΠΕ με υπέρβαση 1.611.873 ευρώ πριν από λίγους μήνες.

Δηλαδή πανωπροίκια στον εργολάβο ύψους 2.646.745 ευρώ.

Όπως πάνε θα καταντήσουν και αυτό το έργο και οικονομικά «αμαρτωλό» αφού τεχνικά είναι απαράδεκτο και έχουν δίκιο οι κάτοικοι και οι αγρότες της περιοχής, που έχουν ξεσηκωθεί γιατί βλέπουν να κινδυνεύουν τα χωράφια τους, οι περιουσίες τους από την έλλειψη τεχνικών έργων για τα όμβρια νερά, σε ένα καινούριο ουσιαστικά έργο.

Είναι τυχαία που ο ανάδοχος είναι ο ίδιος εργολάβος με το αμαρτωλό έργο Τζάνε-Καλαμάκι, όπου εκτός από τις παλιές αμαρτίες, πριν ένα χρόνο ψήφισαν από κοινού οι τέως και οι νυν, πανωπροίκι 2 εκατ. ευρώ για ανύπαρκτο επιπλέον μεταφορικό έργο 100.000m3 αδρανών από λατομείο της Μεγαλόπολης στο χώρο του έργου Τζάνε-Καλαμάκι;

Αυτά είναι τα αποτελέσματα ανάθεσης της κατασκευής-συντήρησης και λειτουργίας των εθνικών οδών στο μεγάλο κεφάλαιο.

Αυτά να γίνουν κριτήριο ψήφου για τα λαϊκά στρώματα στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ