Γιώργος Λυτρίβης: Δεν υπάρχει καμία αντιδικία με το νέο Δ.Σ ,θεωρώ λάθος την απόφαση τους να συνεχίσουν μόνοι…

0
Φίλες κ´ φίλοι, νιώθω την ανάγκη να πω δύο λόγια για τον Σύλλογο που τόσα χρόνια υπηρέτησα από την θέση του Προέδρου και του μέλους του Δ.Σ.
 
Εδώ και μήνες είχα πάρει την απόφαση να αποχωρήσω από το ΔΣ του Συλλόγου μας και το είχα επικοινωνήσει σε όλους. Στο «και 5» βλέποντας ότι δεν βρίσκετε λύση για την Ομάδα μας απευθύνθηκα στο προηγούμενο Δ.Σ -που έτρεχε τις διαδικασίες των εκλογών-και ζήτησα να παμε τις εκλογές μερικές ημέρες πίσω και θα αναλάμβανα εκ νέου Πρόεδρος και για το Αθλητικό-που εκ του καταστατικού είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ του Συλλόγου μας-και για το Πολιτιστικό κομμάτι. Μαζί μου θα συνέχιζαν και τα υπόλοιπα παιδιά που τόσα χρόνια τρέχουν για την Ομάδα μας.
 
ΓΙΑΤΙ τελευταία στιγμή; Είναι πολύ απλή η εξήγηση. Απλή και κατανοητή για αυτούς που αγαπάνε αυτήν την Ομάδα. Γιατι βλέποντας οτι δεν βρίσκετε λύση είπαμε να ξαναμπούμε μπροστά γί αυτο που αγαπάμε.
 
Κύριοι και Κυρίες, αυτήν την Ομάδα δεν την αγαπήσαμε από το καναπέ μας. Την αγαπήσαμε στο Λεβίδι τρώγοντας χιόνια και τριάρες. Την αγαπήσαμε στη Μεγαλόπολη που κατηφόριζε το γήπεδο, στο Τυρό και στο Λεωνίδιο σε μία γωνία ξεροκαταπίνοντας. Στην κάρτσοβα και στη Τεγέα που η Ιαχή «ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ από τους παίκτες μας , μας «ζέσταινε». Στο ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ που το βρήκαμε ανενεργό και με χώμα και που έγινε το στολίδι της Αρκαδίας.
 
Την Λατρέψαμε στις πολλές λύπες και στις λίγες χαρές που μας έδωσε.
Γι ´αυτην την Ομάδα είπαμε να σφίξουμε τα δόντια και να συνεχίσουμε. Στο «και 5».
 
Το νέο ΔΣ είχε ήδη φτιάξει τη σύνθεση του. Μας προτείναν εκείνη την ημέρα να συνεννοηθούμε και να θέσουμε υποψηφιότητα. Λες και τηρήθηκαν όλες οι άλλες καταστατικές διαδικασίες και το πρόβλημα θα ήταν να πάμε τις εκλογες 10 μέρες πίσω.
 
Δεν βρισκόμαστε σε καμία αντιδικία με κανέναν. Τα κορίτσια του ΔΣ ειναι δικά μας παιδιά που τρέχουν για το χωριό μας απο αγάπη. Τους ευχόμαστε να προχωρήσουν την ΟΜΑΔΑ και το Σύλλογο και εμείς να καμαρώνουμε. Δεν σας κρύβουμε πως ανησυχούμε. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εφόσον ανέλαβαν η ΟΜΑΔΑ οφείλει να κατέβει στο Ά Τοπικό. Εκεί που την αφήσαμε. Προφανώς σε ένα Αθλητικό Σύλλογο καμία Ομάδα δεν καταργείται επειδη μπορει να το θέλει κάποιος. Σύμφωνα με το καταστατικό θέλεί απόφαση Γ.Σ και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία 3/4.
 
Κλείνοντας ξαναλέω δεν υπάρχει καμία αντιδικία με το νέο ΔΣ. Θεωρώ λάθος την απόφαση τους να συνεχίσουν μόνοι αλλα δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να προχωρήσει ο Σύλλογος. Μέσα απο τη καρδιά μας καλή επιτυχία. Εμείς θά μαστε στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις να στηρίζουμε όπως κάναμε πάντα είτε είμασταν είτε δεν είμασταν στο Συμβούλιο. «Δεν έχασε η βενετιά βελόνι» που δεν είμαστε…αρκεί να υπάρξει συνέχεια…με την ΑΕΕΣΚΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ της Αρκαδίας
 
Υ.Γ Το βίντεο είναι από την επιστροφή μας στην Έδρα μας. Τι ωραία μέρα!

Γιώργος Λυτρίβης Μέλιος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ