Β.Γιαννακούρας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη σας. Δώστε με την ψήφο σας την Κυριακή τη νίκη στην προοδευτική-δημοκρατική παράταξη του Πέτρου Τατούλη»

0

Αγαπητοί μου συμπατριώτισσες/ες Αρκάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, που για μία ακόμα φορά με τον τόσο μεγάλο αριθμό ψήφων, δείξατε την αγάπη και εκτίμηση που έχετε για εμένα, ως αντίδωρο στη δική μου ανιδιοτελή αγάπη για εσάς.

Ξέρετε πολύ καλά όλοι σας και αυτοί που με ψηφίσατε,  αλλά και όσοι για διάφορους λόγους, σεβαστούς σε εμένα, δεν με ψηφίσατε, την ξεχωριστή αγάπη και το μεγάλο ενδιαφέρον που έχω για εσάς και τον αγαπημένο μας τόπο, την όμορφη Αρκαδία μας.

Και αυτή τη φορά, όπως το κάνω πάντα, θα σας μιλήσω από καρδιάς και χωρίς να έχω κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Άλλωστε γνωριζόμαστε πλέον πολλά χρόνια.

Θέλω λοιπόν να σας πω με το χέρι στην καρδιά και χωρίς καμία υστεροβουλία, πως θεωρώ ότι είναι μονόδρομος,  την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, για το καλό του τόπου μας, η νίκη της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, η νίκη της «Νέας Πελοποννήσου».

Δώστε στον Πέτρο και σε όλους εμάς την πιο ισχυρή από ποτέ εντολή να σας υπηρετήσουμε,  ώστε να ξαναμπεί η Πελοπόννησος και η Αρκαδία στο δρόμο μίας σύγχρονης ισχυρής οικονομίας με προοδευτικό και δημοκρατικό κοινωνικό πρόσημο.

Όλοι μαζί προχωράμε μπροστά και αφήνουμε στο παρελθόν παλιές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, που θέλουν να εγκαταστήσουν στην αγαπημένη μας Πελοπόννησο πρόσωπα χωρίς πολιτική αναφορά με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με την δική σας ψήφο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου,  ανεξάρτητα από την επιλογή της προηγούμενης Κυριακής, η νίκη μας θα ολοκληρωθεί και θα είναι νίκη όλων εσάς.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου!

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Αρκαδίας «Νέας Πελοποννήσου»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ