“Βανδαλισμοί” τα βράδια από ασυνείδητους νεαρούς στην “Πλατεία Καρυτσιώτη”

1

Σήμερα θα σας αναδείξουμε  ένα άλλο σοβαρό θέμα για την τοπική μας κοινωνία. Περνώντας κανείς το βράδυ από την “Πλατεία Καρυτσιώτη”διαπίστωνε ότι υπήρχε ελλιπής φωτισμός ….και μερικά βράδια υπήρχε απόλυτη συσκότιση ! Στην συνέχεια, μας μεταφέρθηκε και από γονείς αυτό το πρόβλημα και μας ζητήθηκε να αναφέρουμε κάτι.

Κάνοντας το σχετικό ρεπορτάζ ,από πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αφού ρωτήσαμε  γονείς που πάνε τα παιδιά τους εκεί και παίζουν,εμείς τραβήξαμε τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Αυτό που μας μετέφεραν ήταν, ότι μπορεί την μία ημέρα να καίνε όλες οι λάμπες που έχει αντικαταστήσει ο δήμος,και την άλλη μέρα να καίνε οι μισές!

Επικοινωνήσαμε και με τον πρόεδρο της δ/κ Άστρους κ.Β.Δικαίο,ο οποίος μας μετέφερε το ίδιο,ότι την μία ημέρα τις αλλάζουμε και την άλλη τις σπάνε ή τις ξεβιδώνουν διάφοροι νεαροί την νύκτα.

Όπως  θα δείτε παρακάτω και στις φωτογραφίες,ο κεντρικός πίνακας ήταν παραβιασμένος για να κατεβάσουν τις ασφάλειες! (τώρα τον έχουν φτιάξει,αλλά φαίνεται στην γωνία η παραβίαση),τα σπασμένα φανάρια και οι λάμπες,καθώς και αποτυπώματα από ρόδες ,από σπινιαρίσματα από τα μηχανάκια.

Θα πρέπει κάτι να γίνει άμεσα, να συνεργαστεί η δημοτική αρχή με την αστυνομική διεύθυνση,γιατί χρειάζεται περισσότερη αστυνόμευση τα βράδια η πλατεία και να σταματήσουν οι “βανδαλισμοί”,τους οποίους πληρώνουμε όλοι μας,και κυρίως για να αποφύγουμε πιθανόν και κάποιο δυσάρεστο γεγονός ,με τα μηχανάκια μέσα στα σκοτάδια!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τhodoros Makris ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΊ ΣΤΟ ΠΑΡΆΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ;;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ