Βαγγέλης Γιαννακούρας στο Άστρος: Αν εκλεγώ θα είμαι μαχητικός για τον τόπο μου και τους συμπατριώτες μου…(videos & photos)

0

Οι προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Γιαννακούρα , ολοκληρώθηκαν  σήμερα το βράδυ ,στην κεντρική πλατεία Άστρους, παρουσία φίλων και μελών της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Βόρειας Κυνουρίας.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του, η περίοδος αυτή ήταν μία ακόμα ευκαιρία να έρθει κοντά στους συμπατριώτες του, να επισκεφτεί και πάλι πολλά χωριά της «Αρκαδίας της καρδιάς μας», και  να συναντήσει αγαπητούς φίλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

• Στην Αυτοδιοίκηση ήμουν 17 χρόνια και θέλω με την ψήφο των συμπατριωτών μου, που, όπως λέω και στο σύνθημά μου, είναι η δύναμή μου, αφού δεν έχω πίσω μου συστήματα και εξαρτήσεις, να προσφέρω από ένα άλλο μετερίζι. • Για να κάνεις άλλωστε παρεμβάσεις πρέπει να έχεις μεράκι, αγάπη και γνώση του τόπου σου και του αντικειμένου και εγώ, χωρίς να φανεί εγωιστικό, έχω γυρίσει και γνωρίζω την Αρκαδία μας, από άκρη σε άκρη. • Ο τόπος μας θέλει έργα υποδομής αλλά και έργα αναπτυξιακά, ενώ πρέπει να βοηθήσουμε τις τοπικές οικονομίες και τον τουρισμό. • Η κάθε περιοχή της Αρκαδίας έχει τα δικά της γνωρίσματα και βάσει αυτών πρέπει να γίνουν οι αντίστοιχες παρεμβάσεις.

• Αν εκλεγώ θα είμαι μαχητικός για τον τόπο μου και τους συμπατριώτες μου. Άλλωστε όπως λέω είμαι ιδεολόγος Αρκάς, πέρα από χρώματα και κόμματα, πάνω από όλα για μένα είναι η Αρκαδία. • Πιστεύω στον Νίκο Ανδρουλάκη, είναι ένας νέος άνθρωπος, με ευρωπαϊκή κουλτούρα, τώρα που θα μπει στο Κοινοβούλιο θα προσθέσει πάρα πολύ και το ΠΑΣΟΚ τα επόμενα χρόνια θα γίνει η κινητήρια παράταξη και πάλι για τη χώρα μας. • Έχω γνώση, εντοπίζω τα προβλήματα, τα αναδεικνύω και μπορώ να τα πάω εκεί που πρέπει.

Ζητώ της ψήφο των αγαπημένων μου συμπατριωτών, δύναμή μου είναι η αγάπη τους, εκεί ποντάρω. Δεν έχω χρηματοδότες. Την Κυριακή ελπίζω να μου δώσουν την ψήφο τους οι συμπατριώτες μου για να τους εκπροσωπήσω στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ