Απάντηση Γκαύρου: Σας προσκαλούμε να αφήσετε την πολιτική της πόλωσης και των επιθέσεων & να διαφυλάξουμε το προεκλογικό κλίμα σε πολιτισμένα και ήρεμα πλαίσια…

0

Σχετικά με το πρόσφατο δελτίου τύπου και τη σχετική τοποθέτηση της παράταξης «Πρωτοβουλία Αλλαγής».

Κύριε Καμπύλη, αγαπητοί σύμβουλοι, αγαπητοί υποψήφιοι,
Σε δεκαεννιά μέρες, έχουμε δημοτικές εκλογές. Έχουμε όλοι μας ευθύνη να διαφυλάξουμε το προεκλογικό κλίμα σε πολιτισμένα και ήρεμα πλαίσια. Είναι ευθύνη κάθε υποψηφίου δημοκρατικού αιρετού που πιστεύει και σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία. Περισσότερο είναι ευθύνη των αρχηγών των παρατάξεων που πρέπει να δίνουν το παράδειγμα σε όλους.
Το θέμα των ανεμογεννητριών στη Ζάβιτσα, θεωρούμε οτι είναι ένα σημαντικό θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας. Ένα θέμα για το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι δείξατε αξιοσημείωτο εφησυχασμό, αδράνεια και ασέβεια προς τα θεσμικά όργανα. Το γνωρίζατε από τις 3 Αυγούστου. Επικοινωνήσατε με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων (που είναι υποψήφιοί σας) και δεν ενδιαφερθήκατε για την τήρηση των προθεσμιών με αποτέλεσμα να παρέλθουν.
Για το θέμα της επέκτασης των ιχθυοτροφείων μέσω της Σ.Μ.Π.Ε. για τη χωροθέτηση ΠΟΑΕΥ, πράξατε κατά τον ίδιο τρόπο.
Δεν είναι όμως αυτοί οι μόνοι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι πρέπει η λαϊκή ετυμηγορία να σας απομακρύνει από τη Δημοτική αρχή. Στις καθημερινές μας συναντήσεις με τους δημότες, συζητάμε και αναδεικνύουμε τα ζητήματα που αποτελούν τον προεκλογικό μας λόγο. Έτσι συντάσσουμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Εκεί αναδύονται πολλά θέματα που έχουν σχέση με την δημοτική αρχή, τη στάση σας σε τρέχοντα καθημερινά θέματα και ζητήματα, αλλά και την μελλοντική προοπτική του Δήμου.
Επιθυμούμε μια προεκλογική αντιπαράθεση προγραμμάτων, προτάσεων και σοβαρής τεκμηριωμένης κριτικής. Σας προσκαλούμε να διαφυλάξουμε από κοινού την τήρηση ενός πολιτισμένου και ήρεμου προεκλογικού κλίματος, με διαφανείς και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις και απαντήσεις από καθεμιά από τις παρατάξεις μας.
Σας προσκαλούμε να αφήσετε την πολιτική της πόλωσης και των επιθέσεων. Ας κάνουμε μια κοινή διαπίστωση: Ότι ο λαός της Βόρειας Κυνουρίας έχει τη γνώση, τη σοφία και την ωριμότητα να διαλέξει τη νέα δημοτική αρχή χωρίς αντεγκλήσεις, χαρακτηρισμούς και επιθέσεις που δηλητηριάζουν το προεκλογικό κλίμα.
Γραφείο Τύπου
«ΝΕΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ