Ανακοίνωση από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων για τα προβλήματα υδροδότησης στο Παράλιο Άστρος

0

ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Μεγάλο πρόβλημα με την Ύδρευση αντιμετωπίζει εδώ και μερικές μέρες το Παράλιο Άστρος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μαζικών αποχωρήσεων επισκεπτών και τουριστών από τα καταλύματα.
Η κατάσταση έχει δημιουργήσει δυσφορία και δυσκολίες στην καθημερινότητα των επισκεπτών, καθώς η έλλειψη νερού επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες και ανέστειλε πολλές καθημερινές ανάγκες.
Οι ευθύνες είναι μεγάλες, οι τοπικές αρχές δεν έχουν βρει μια λύση για αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα σε τουριστική περίοδο.
Το ελάχιστο που περιμένει κάποιος σε ένα τουριστικό προορισμό όπως είναι το Άστρος είναι η ομαλή υδροδότηση και όχι να προσπαθούν οι επισκέπτες να πλυθούν με …μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.
Οι επαγγελματίες ξενοδόχοι και οι τουρίστες της περιοχής έχουμε φτάσει στα όρια της υπομονής και εκφράζουμε την απελπισία μας απέναντι σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.
Ζητούμε από τον Δήμο επειγόντως μια άμεση και ολοκληρωμένη λύση για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού, που επηρεάζει την καθημερινή ζωή και δημιουργεί σοβαρές δυσκολίες και αναστατώσεις στην περιοχή.
Λαμβανομένου υπόψη ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων των καταλυμάτων και των καταστημάτων πηγαίνει στην πληρωμή ύδρευσης και αποχέτευσης με τα αυξημένα τέλη, έχουμε απαίτηση οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, οι ξενοδόχοι και οι καταστηματάρχες, να έχουμε τις αντίστοιχες παροχές από το Δήμο.
Αιτούμαστε ως Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας που έχει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και την προώθηση του τόπου να βρεθεί άμεσα λύση να αποκατασταθούν οι διαρροές στο κοινό δίκτυο ύδρευσης, να επανέλθει ο ρυθμός ροής ύδατος στα φυσιολογικά επίπεδα.
Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε άμεση απάντηση και επίλυση του θέματος
Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας
Η Πρόεδρος
Βίβιαν Μανωλέσου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ